KOREK RAHSIA

Loading...

FAVOURITE POST

Sunday, April 21, 2013

FENOMENA GWIYOMI & MOHON DELETE VIDEO GWIYOMI GADIS INI.

Maksud Gwiyomi
Gwiyomi / Kiyomi bermaksud comel/ cute. Lagu asal dinyanyikan oleh penyanyi Korea bernama Hari dan pergerakkan jari dicipta oleh Jung Ilhoon ahli band boy Korea, BtoB. (sumber)

Video Gwiyomi Kanak-kanak Paling Comel. View video at http://youtu.be/2tZ1DWom8WM. Ni antara video gwiyomi kanak-kanak yg paling comel dan aku suka tengok, siap download dalam phone hehe. Seterusnya dua video Gwiyomi yang dibuat oleh dua orang jejaka, tak pasti orang mana. Orang Malaysia la kali tu berdasarkan komen-komen orang kat video tu. Tontonlah sendiri dan nilailah sendiri. Aku nonton untuk menghiburkan hati ja, bagi senaman urat muka, ketawa-ketawa hihi.
Gwiyomi Versi Malay Handsome Boy. View video at -----> http://youtu.be/l9viQ2H29CE
Gwiyomi / Kwiyomi Cutie Song Malaysia. View video at ---->  http://youtu.be/0mCu5SEyM6g
Haaa...video Gwiyomi ini pada asalnya aku pernah kongsi dalam facebook (dah padam) dan nak kongsi dalam blog, tapi aku baru terbaca komen-komen dari orang yg mengenali gadis dalam video tersebut, memohon agar memadam, delete atau remove video tersebut dari mana-mana laman sosial. Berdasarkan komen video tu menyatakan yg video tersebut dicuri dan disebarkan tanpa izin mereka. Kesian gadis dalam video tu jadi mangsa. Aku pun tak pasti kesahihan komen-komen tersebut, tapi aku sebagai saudara seIslam hanya mampu membantu dengan menyampaikan dan memanjangkan pesanan mereka supaya MEMADAM, DELETE, REMOVE video tersebut atau link-link video yang telah dikongsi secara meluas sekarang dalam laman sosial. Tolong ya? Hanya Allah Taala saja yg mampu balas jasa baik kamu.

Tapi, banyak-banyak video Gwiyomi yang super duper comel melambak dalam youtube tu, Gwiyomi versi Mr Bie la jugak paling mantap !! hehe. Siapa mahu comel? Gi Ngaji !

Gwiyomi "Gi Ngoji" | Mr Bie ft. Adik C [Parodi]. View at----> http://youtu.be/7sHg5Xl4KIw
Lirik Gwiyomi (Parodi Gwiyomi : Gi Ngoji)

#NOTA KAKI : Rehat sekejap dari isu pilihanraya. Proses penamaan calon pun sudah, sekarang masa untuk berkempen. Ada lebih kurang dua minggu sebelum hari mengundi. Selamat berkempen !

TAG: GWIYOMI GADIS BERTUDUNG MOHON DELETE, VIDEO GWIYOMI, VIDEO GWIYOMI MALAYSIA, GWIYOMI BUDAK PALING COMEL, GWIYOMI KOREAN COMEL, GWIYOMI LELAKI HENSEM, GWIYOMI LELAKI MELAYU, GWIYOMI LELAKI MALAYSIA, GWIYOMI PALING COMEL, FENOMENA GWIYOMI, LAGU GWIYOMI, MP3 GWIYOMI, DOWNLOAD GWIYOMI, KIYOMI, MAKSUD GWIYOMI, GWIYOMI SUPER CUTE GIRL, GWIYOMI MALAYSIAN, FENOMENA K-POP, DEMAM K-POP, PARODI GWIYOMI MR BIE, VIDEO GWIYOMI GADIS BERTUDUNG, KONTROVERSI VIDEO GWIYOMI, GWIYOMI UNTUK SUAMI, VIDEO GWIYOMI ISTERI, VIDEO GWIYOMI UNTUK KAWAN RAPAT, GWIYOMI CUN

Anda sedang membaca artikel FENOMENA GWIYOMI & MOHON DELETE VIDEO GWIYOMI GADIS INI. dan link url bagi artikel ini adalah http://www.suterakasihyann.com/2013/04/fenomena-gwiyomi-mohon-delete-video.html
Semoga artikel FENOMENA GWIYOMI & MOHON DELETE VIDEO GWIYOMI GADIS INI. ini dapat memberi manfaat untuk semua.

14 COMMENTS:

nuyui a.k.a miss YUI said...

tak tahu psl ini..huhu

Zura Zue said...

ye ke..akak suke jgak tgk gwiyomie budak tomey tue buat tp bile tgk video org besar buat cm menyampah plak..lg2 org melayu kite..

Blossom Heart said...

cuba ko wat gwiyomi yann.. msti super cute tu.. hikhikhik

Razfira said...

oo x sengaja upload ke..huhu

[sutera kasih] said...

@Razfira:
kurang pasti..yg pastinya, mereka yg mengenalinya berpesan supaya padam video tu huhu

ima salsuzaima said...

baru2 gak ambil tahu tentang Gwiyomi.tengok2 comel gak diorang buat.Nak buat jugak.haha.tunggu kiamatlah jawabnye.ekekeke

Phat said...

ada buat entry pasal video ini jugak..dan dah delete dah pun ;-)

eMm@a Zaheera said...

semua gila dgn kiyomi dah now...suddenly became virals to all.. yg cute..mmg akn nmpk cute sgt!! mcm video biak ppuan nok bertudung yg bedionya disuruh delete ya..muka mmg Korean sgtt...

Siesta Shoppe said...

salam. jemput tengok blog saya ada half moon sakura shawl, kain cotton vietnam dan ada juga custom made hard cover guestbook. harga murah-murah.. tq :)

http://siestashoppe.blogspot.com

FB : Siesta Shoppe

emel siestashoppe@gmail.com or whatsapp 019 314 0812 for more details

Izzat EShak said...

Sian video awek tudung tu dicuri dan dah jadi viral kat internet. Hmm..

Ain Zulaikha said...

g ngoji lagi best... :)
terpadam lampu hehehe

xila dot said...

tp sume org suka kan yg gadis tu buat gwiyomi..comei..
tp dh melanggar privasi plak la kan hurmmmm

tenku butang said...

kesian kat budak tu..

Shuhaida said...

sy pun ada gak buat entry psl qwiyomi..

READ ME, PLEASE?