KOREK RAHSIA

Loading...

FAVOURITE POST

Sunday, June 17, 2012

HAPPY FATHER'S DAY & HAPPY ANNIVERSARY MY PARENTS

Salam dan hello my readers,
Lain orang lain caranya. Lain orang lain prinsipnya. Lain orang lain pendapatnya. Begitu juga dengan cara aku dan kamu menyambut apa-apa pun hari istimewa. Ada orang menyambutnya dengan acara yang mewah di tempat-tempat yang mewah hanya untuk menggembirakan hati orang yang tersayang. Alhamdulillah kerna kamu mampu meraikannya dengan rezeki yang dikurniakan dari-NYA. Harap tiada sedikit pun perasaan riak di hati kamu kerna mampu meraikannya di tempat mewah.

Ada orang mampu memberi hadiah yang mewah buat insan tersayang tidak kira semasa celebrate birthday, happy anniversary, happy mothers day, happy fathers day, happy velentines day, happy new year dan segala happy yang ada di dunia ini. Semuanya terpulang dengan niat masng-masing. Memang, hari-hari pun kita sayang mak, ayah dan kekasih halal kita. Tapi, tak salah kalau kita nak sambut dalam satu hari yang special tu hanya untuk menggembirakan hati insan tersayang. Mereka sudah tentunya tahu kita menyayangi mereka setiap saat jantung berdegup.

Setiap orang ada caranya tersendiri. Tak wish atau tak celebrate, bukanlah bermaksud lupa atau tidak menghargai. Kadangkala, ianya sukar untuk ditafsirkan. Hakikatnya, jauh di setiap sudut hati kita yang dalam ni sentiasa ingin memberi yang terbaik buat insan yg kita sayangi. Semoga insan-insan yang kita sayang di dunia ini sentiasa dalam rahmat-NYA. Amin Ya Allah.

Pak, selamat hari bapak. I wish i can give you something that can make you very happy and put a smile on your face for very long time indeed with your favourite hobby, like a boat yang ada stereng & bumbung tu kan, so u can go fishing dengan gembiranya hehe. But so sad, i can't huhu.

Pak & Mak, Happy Anniversary yang ke 26..okey salah bagitau kawan yang jual kek tu, adaka patut suruh dia ukir yang ke 24..sangat lembab math, kan? haha. Thanks for being our good parents. Thanks for everything. Tidak tertulis jasa-jasa mu sebab terlalu banyak untuk disenaraikan. Semoga Allah SWT sentiasa merahmati dan menjaga kamu dengan sebaik-baiknya. Amin Ya Allah. Maaf, sekiranya anak-anakmu tidak mampu untuk menjadi anak yang terbaik, apatah lagi soleh dan solehah. Love both of you always ! :')

Happy Father's Day to all fathers in this world !!!

Tag: SELAMAT HARI IBU, SELAMAT HARI AYAH, HAPPY FATHER'S DAY, HAPPY MOTHER'S DAY, HARI ISTIMEWA 2012, SAYANG BAPA, SAYANG MAK, DOA KEPADA IBU BAPA, HAPPY ANNIVERSARY, HADIAH HARI IBU, HADIAH HARI AYAH, kEK COMEL

Anda sedang membaca artikel HAPPY FATHER'S DAY & HAPPY ANNIVERSARY MY PARENTS dan link url bagi artikel ini adalah http://www.suterakasihyann.com/2012/06/happy-fathers-day-happy-anniversary-my.html
Semoga artikel HAPPY FATHER'S DAY & HAPPY ANNIVERSARY MY PARENTS ini dapat memberi manfaat untuk semua.

11 COMMENTS:

RazFiRa said...

wow! besarnye ikan pari tu!

Semoga ayah kita semua sihat2 dan jangan lupa jasa2 mereka! :)

Amy Nbip said...

wah,so sweet yan...hehe....selamat menyambut hari bapa ya..:) :p

Soul Lee Hin said...

selamat hari bapa untuk awak! :)

Yatie Awang said...

betul tu yann..lain org lain cara, asalkan semuanya melalui keikhlasan

selamat hari bapa & happy anniversary pak & mak

Edy Fee said...

hr ni call ayah dia tak angkat..hehe wah ayah kaki pancing yer

eva said...

wahhh bpk ktk tangkap pari2.. eyh pari2 ya kah.. hahha. mek xtauk ilak.. besar da jak.. nang hero bpk ktk.. selamat hari bapa.. hhehe..taun tok x best sbb bpk mek xda ctok.. huhu..


*kmk rya sakit palak pun dah brapa kali mkn ubat p gik maseh ya mek better rest dolok cmok on9 haha

adan said...

semoga bapa kamu dalam keadaan sehat beb.. doakan kebahagian ibubapa dunia dan akhirat..

pesanan buat diriku jugak..

wahida said...

hepi anniversary utk ur parents...

26 tahun adalah satu jangka masa yg sgt lama..kagum ngan dorang...

AmirFX said...

Besarnya ikan pari oleh pakcik.. Sangat gagah lah pakcik.. Selamat hari bapa yer pakcik...

Adylia Qarissa said...

selamat hari bapa...bertuah badan masih punyai ayah untuk diraikan :)

Ardini Humaira said...

happy father's day :D

READ ME, PLEASE?