KOREK RAHSIA

Loading...

FAVOURITE POST

Friday, June 08, 2012

CELEBRATE MY JUBLI PERAK

Salam & hello my readers,
No other answer make, but thanks and thanks (William Shakespeare). Agak kekok bila nak mengarang sebab agak lama tak blogging dan membaca. Memang, kalau kurang membaca buku, memang inilah jadinya. Otak jadi lemah nak susun ayat. Tambahan pula umur dah meningkat, minda jadi 'kenyal'. Tengok, entah apa-apa perkataan yang diguna. Abaikan.

Lokasi: Coffee Friends, Tanjung Aru

Di kesempatan ini, aku masih diberi peluang bernafas di muka bumi Allah SWT ini. Syukur alhamdulillah. Terima kasih buat teman-teman tersayang, Fiffy, Ajibah dan Dian. Honestly, aku tidak punya ramai teman di sini untuk keluar bergembira. Kebanyakan teman tersayang semuanya jauh nun di sana, especially di semenanjung. Izza, Zai Zahra, Mek Rahmah, Nujmi, Krisna, Sue, Norma, Fifah. Buat mak dan bapak, adik2ku, keluargaku tersayang di Kuching & Brunei, terima kasih atas ingatan dan doanya. Walaupun kita berjauhan, tapi we still keep in touch together via Social Network. Thanks Facebook & Instagram. Tidak dilupa, terima kasih rakan-rakan sekerja di Malaysia Airports KK especially Nadia, Memey, Diana, Meen, Ipah, Kak Sandhora, Kak Sedia, My boss, Kak Jun serta rakan blogger. Special thank you for my dear Hbh, thanks a lot for everything. Mungkin belum masanya untuk kita celebrate bersama. Jarak ini mendidik kita. Jadi, La Tahzan, ya? Maaf jika ada nama tiada disebut, kamu semua memang sentiasa dalam ingatan. Sayang kamu semua :)

Terkilan, di usia sebegini masih belum punya kerja tetap, aset sendiri, dan simpanan masa depan. Belum cukup berjaya dalam hidup. Sedih. Celebrate birthday dalam keadaan berbaur perasaan. Selalu bagi orang motivasi, tapi diri sendiri tidak termotivasi. Am i a failure? 

Anda sedang membaca artikel CELEBRATE MY JUBLI PERAK dan link url bagi artikel ini adalah http://www.suterakasihyann.com/2012/06/celebrate-my-jubli-perak.html
Semoga artikel CELEBRATE MY JUBLI PERAK ini dapat memberi manfaat untuk semua.

14 COMMENTS:

Blossom Heart said...

ya...hppy old day yann..hahahahaha

Anne Nurain said...

hepi bday sis.. sy taun dpan..
msti rsa tkilan mcm sis jgk cz xda apa2 pncapaian yg bole d bangga kn lg.. *sigh*

ABU said...

slmat hari jadi yann.. sbb ndak fiend dlm facebook kan jadi aku ndak tau pulak besday ko.. so wish di sini pun jadi la kan hahahaha.. sedap kek coklat tu emmmm..

eva said...

aie knk ujung nya sedih.. ololo boh sedih.. ngga kmk umo dah meningkat haa.. baru ada keja tetap.. sabar k.. rezeki dimana2.. happy birthday yan!..


cute muka ktk ctok yann!

AmirFX said...

Selamat Hari Lahir Yannn! All the best untuk ktk... :D

shandye. said...

selamat ulang tahun!
semoga panjang umur dan murah rezeki...

=)

Adylia Qarissa said...

25 tahun?? sama muda la :)

semoga dipanjangkan usia :p

adan said...

ui tua sudah rupanya.. selamat hari lahir ya.. bila kawin ar?

TF said...

happy besday..moga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki insyallah..amin

man said...

happy besday..hehehhe

Hanie Dew said...

best bufday dpt hadiah byk.tiap kali bufday tu merenung umur balik apa kita dah buat dgn umur byk tu..huhuhu..

Kancil 8349 said...

Selamat hari lahir...nasiblah jauh...kalau dekat confirm datang mengacau

As Shaari said...

heppy belated besday

Myra Jay said...

Happy Besday Dear, moga hidup sentiasa mendapat rahmat dan keberkatan ye ;)

READ ME, PLEASE?