KOREK RAHSIA

Loading...

FAVOURITE POST

Monday, April 09, 2012

VIDEO PERTUNANGAN IRMA HASMIE & REDZA YANG SWEET !!

Salam & hello my readers,
Selamat kembali bekerja di pagi Isnin yang sangat indah ini. Sarkastik sungguh. Sana sini cerita tentang ABPBH 2012. Yang penting rekod Aznil Hj Nawawi, pengacara paling popular di Malaysia sudah dipecah oleh Zizan Razak. Aaron Aziz Bintang Paling Popular Berita Harian 2012, hebatlah hero heroin (Maya Karin) Ombak Rindu menang besar semalam. Aku tak tengok lagi filem Ombak Rindu tu, best sangat ehh? Okey titik cerita pasal ABPBH.

sumber: Carian Google
Suka tengok video pertunangan Irma Hasmie & Redza. Semalam nampak Irma kongsi video ni semalam di wall facebook Irma Hasmie. Terus like, belum tengok lagi tu hehe. Sejuk mata memandang Irma ni, mukanya lembut senyuman manis. Okey jom tengok video Irma & Redza Engagement by Sweet Motion Production.


Anda sedang membaca artikel VIDEO PERTUNANGAN IRMA HASMIE & REDZA YANG SWEET !! dan link url bagi artikel ini adalah http://www.suterakasihyann.com/2012/04/video-pertunangan-irma-hasmie-redza.html
Semoga artikel VIDEO PERTUNANGAN IRMA HASMIE & REDZA YANG SWEET !! ini dapat memberi manfaat untuk semua.

14 COMMENTS:

Yatie Awang said...

penat jugak tunggu video ni..tersekat2 heee

alooo...tak nakpak jugak heronya hihi

Anum said...

so sweet

Edy Fee said...

baju dia pn cntik..feminim

wahida said...

semenjak irma bertudung ni, makin aku bertambah minat tgk muka dia...dia sgt jelita dan sgt sopan...

paling tak tahan fizz fairuz menang mlm tadi...huhu...

JIJI YU said...

ha'ah..gmbar tu aku yg shoot..x mnjadik langsung tu..nk tgk lebih2..pi r kt fb aku

Cik Amni said...

kamek exited lalu dengar nya nak tunang.. tup2.. alu ada cerita nya tunang.. sik lamak gik nya kawen.. nang untung urang dapat nya aiee..

Ainur Hamzah said...

irma makin cantik bila bertudung. comelll :)

Hana Soffelia said...

Sgt sweet ok video pertunangan dia orang ni. ^_^

Denaihati said...

askm. tahniah utk diaorang dan mudahan sampai kejinjang pelamin dan akhir hayat.

Bui Junaidi said...

BIAR BENAR KTK LOM NANGGA OMBAK RINDU..BEST TP BEST GK BACA NOVELNYA

ABU said...

kalau cantik mmg cantik la jugak bah kan...

ary_lee said...

memang lah sweet..
lagu dia pasang tu dah lalalala~~

~SaL IjOu~ said...

siyes sgt best video ni~ ^^

adan said...

tunang irma tu misteri.. xnampak.. haha

READ ME, PLEASE?