KOREK RAHSIA

Loading...

FAVOURITE POST

Sunday, April 22, 2012

KISAH PERKAHWINAN BLOGGER. TAK SANGKA DAH LAMA KENAL MEREKA SAMPAI DAH JADI ISTERI ORANG.

Salam & hello my readers,
DUA HATI SATU JIWA SATU CINTA. Siapa tak nak kawen, kan? Semua orang impikan perkahwinan yang indah. Entri ni bertujuan nak ucap TAHNIAH kepada tiga rakan blogger yang sudah lama saya kenal sekitar hujung tahun 2008 sampailah sekarang, dua antaranya alhamdulillah sudah pun diijab kabulkan dan seorang lagi sudah bertunang dan menghitung hari pernikahannya. Walaupun agak lewat nak up entri, tapi doa saya tak putus-putus mendoakan kebahagiaan kamu. Nak tahu siapa?

11 November 2011
ZIE MADINI. Sorry kak, kmk nang target dah nak pegi wedding ktk ria, tapi masa ya tiket flight balit sitok awal ngam2 masa hari ktk baca nikah huhu. Kelak lain hari kta jumpa k? Tahniah blogger Zie Madini yang sekarang tengah pregnant, mommy to be !! Rasa macam baru saja kenal Sis Zie masa zaman bujang, tuptap dah nak jadi mak budak. Pantas masa berlalu kan?

7 April 2012
NEMOMIMOSH. Sebelum ni kenal gadis comel ni dengan nama Cik Nemo. Kenal dia dari zaman remaja, selalu baca kisah hidup Nemo yang sangat sempoi cara dia blogging. Dari zaman single, putus cinta sampailah jodohnya sampai..alhamdulillah sahabat alam maya ku bernama Cik Nemo sudah bertukar status jadi Puan Nemo hehe. Tahniah Nemo, thanks sebab jemput. Sorry tak dapat nak hadir majlis perkahwinan kamu huhu. Jeles kot baca entri kamu blogging sambil usap kepala suami yang tengah tidur ! haha.

11 June 2011
AMYLIANA. Dia antara rakan blogger terawal yang saya kenal dan rapat. Yang merapatkan kami ialah salah seorang rakan blogger yang kami sayang, Jezz, semoga arwah tenang di alam sana. Al-Fatihah. Amy sekarang berdebar-debar menghitung hari pernikahannya, kalau tak silap bulan Jun, betul ke Amy?hehe. Pejam celik pejam celik, Amy nak jadi isteri Fahmi dah :)

Psssst..Sis Zie, Puan Nemo & Amy, pinjam gambar hehe. Semoga ikatan tali persahabatan antara kita & kamu juga kekal selamanya. Always keep in touch with each other. Ehem, kawan-kawan ramai dah jadi Puan Isteri & Ibu Budak, saya nak jadi yang halal untuk awak. #Doakan.

Anda sedang membaca artikel KISAH PERKAHWINAN BLOGGER. TAK SANGKA DAH LAMA KENAL MEREKA SAMPAI DAH JADI ISTERI ORANG. dan link url bagi artikel ini adalah http://www.suterakasihyann.com/2012/04/kisah-perkahwinan-blogger-tak-sangka.html
Semoga artikel KISAH PERKAHWINAN BLOGGER. TAK SANGKA DAH LAMA KENAL MEREKA SAMPAI DAH JADI ISTERI ORANG. ini dapat memberi manfaat untuk semua.

29 COMMENTS:

Anonymous said...

Waaa kisah kawen dni xde ek. Hik3 gurau je.. Larikss

JIJI YU said...

pergh..ko nak cari blogger jgk ke

[sutera kasih] said...

@Anonymous:
alalala dini, jgnla kecik ati uwaaaa
next entri yeaa :)
dorg bertiga ni lama dh sy kenal :)

[sutera kasih] said...

@JIJI YU:
ehhh xdala jiji...huhu

Eera Shera said...

bila turn yan pulak ni? hehe

faiz fakhirin said...

selamat berkahwin n semoga anak cucu tidak nakal...aminnn

amranaiman said...

tahniah :D

xila riston said...

carikanlah sorang blogger utk i i i sky...huahuahua

Bro Framestone said...

Bro nak cari blogger juga la :)

FiZ said...

sy nak jadi halal utk awk..ayat bermakna tu ;)

psst:cik lynn, jom join GA saya ;)

ABU said...

wah ramai dah bloger berkawin kawinan .. bila la jodh aku pulak ni.. syoknyerrrr kawin :)

Aju Mohit said...

semoga berbahagia ke akhir hayat

Myra Jay said...

Tahniah buat mereka..
Lepas ni giliran Yann pulak ye :)

chemay said...

kawn2 blogger yang chemay kenal.
semua muda2 lagii.
taktau laa bila diorang nak kahwin.
hehe
:)

AmirFX said...

Semoga ktk bertemu jodoh... InsyaAllah.. Sik lamak gik..

Ini Kisah Tia said...

wahhhh .. kak yann bila lagi? hehe :)

aReLaN said...

nak kawen jugak!!!wuuuu

Ezad Skytech said...

hee..kalau kawan2 bahagia..kita pun tumpang gembira kan..:D

::CIK LYNN:: said...

moga bkekalan hgga ke syurga...amin =)

Kancil 8349 said...

terbaik...ndak sangka...hehehe...selamat pengantin untuk mereka

~AmyLiana86~ said...

wah terharunya yann..hehe..doakan selamat sampai yer..& jangan lupa datang majlis amy 26.5 ek..bukan bulan jun..hehehe..sebulan je lg..hehehe..moga yann pun cpt sampai jodoh..

::Al-Fatihah buat jezz:: sgt2 rindu arwah..

Zie Madini said...

whoaa! terkejut kak zie bila mek scroll di bah alih² muka mek duak laki bini terpampang..hehehehehe.

maksed dear. terharu kak zie. yalah tek nak ow, lamak dh kita kenal. tp bertemunya ndak²...uwaaaa :(

mun balit kuching...boh arr lupa roger mek. mun siang ari, dpt mek kuar. dillah izinkan. hehe. mun mlm jak nya say a BIG NO NO utk kmk kuar :P

[sutera kasih] said...

@~AmyLiana86~:
26 ekk? Rasanya xdpt pegi huhu pkcik sy kawen 28 pun sy xdpt nk pegi..sedih..xpa, pjg umo ada rezeki, jmpa amy k? :)

opsss salah ekk..hehe sori2..

Azhafizah[フィザ] said...

Tahniah kepada mereka..moga berbahgia sampai akhir hayat..aminn

adan said...

aku nda kenal semua blogger di atas tu.. kepada amy tu semoga berbahagia la hendaknya..

tuan blog ni ada feel mau cari blogger ka jgk? hehehe

Cik FaRiZaM said...

tahniah buat smua yg dah selamat diijab kabul.

follow ur blog

dr http://afasz.blogspot.com

puteri kasih said...

antara kemanisan alam blog adalah saling mengenali dan berkawan rapat dengan rakan-rakan blogger kan :)

gadisnikon said...

bila g entri pasal ur wedding.. amin2... cant wait 4 ur turn.. dpt i holiday ke sabah lagi... :)

Hanie Dew said...

tahniah untuk mereka.semoga bahagia berkekaalan. aku ?

READ ME, PLEASE?