KOREK RAHSIA

Loading...

FAVOURITE POST

Wednesday, February 22, 2012

#WW 44: DOA JODOH

sumber: Wanieisa


-----> Klik Koleksi Wordless Wednesday

Anda sedang membaca artikel #WW 44: DOA JODOH dan link url bagi artikel ini adalah http://www.suterakasihyann.com/2012/02/ww-44-doa-jodoh.html
Semoga artikel #WW 44: DOA JODOH ini dapat memberi manfaat untuk semua.

27 COMMENTS:

Edy Fee said...

10000x bace doa ni.kiki

[sutera kasih] said...

@Edy Fee:
Amboii edy..suka ekk hehe

Yatie Awang said...

Amin ya rabbal alamin...semoga Yann cepat2 bertemu jodoh

AmirFX said...

Amin.. Semoga ktk cepat2 bertemu dengan jodoh ktk...

dhiera said...

aminnn... rajin-rajin amalkan

Kancil 8349 said...

Amin,...

H.J said...

tak de nama lagi nak letak tempat kosong tu kak...haha

Rtp Farra Arisha said...

ehemmm hehe. sis sudah temui calonnya kah? if so, will pray for your happiness always. amin...insha-Allah.

wahida said...

semoga ko ditemukan dgn lelaki yg benar2 sesuai...amin...

the puffy clouds said...

Amin moga diperkenankan tuhan :)

cIk JanNah said...

tiap kali solat doa tu wajib jannah mohon.

btw, thanks ya!
:)

EyqaLuvender said...

ok,iqa doakan utk sis yann...hik3

Myra Jay said...

InsyaAllah mudah-mudahan cepat bertemu jodoh ya :)


p/s : Jom bantu akak http://denaihati.com/nikon-d90-gadget-impian-mj

xila riston said...

amin....

aReLaN said...

AMIN.....

robotkuning said...

gua terisi nama lisa suriani tadi kat garis kosong tu.Amin.

wanie_mn said...

simple! senang sikit nak ingat. hehe ;p

~AmyLiana86~ said...

Ya Allah,

sekiranya fahmi hijazi adalah jodoh amy liana..kau kuatkan lah ikatan jodoh mereka..sekiranya fahmi hijazi bukan jodoh amy liana, maka kau temukan lah mereka dgn 0rang yg lebih baik untuk mereka...

Allaumma Ameen.. 3x..

thanks yann doakan amy..hehehe...

Ezad Skytech said...

Amin..:D

Khairul Antasha said...

AMIN... :)

dah baca doa dah.. :)

Zie Madini said...

harap laki mek, dillah jodoh mek dunia dan akhirat. aminnn :)

Hanie Dew said...

dah kawin doa nya lain plak. semoga rumahtangga dipelihara dan dipanjangkan kodoh hingga ke syurga. amin

anismelon said...

mudah mudahan..amin..:)

dwaty said...

amin... amin... amin... insyaALLAH sampai masa, ALLAH akn perkenalkan...

J.Syazwana said...

aminn.
same lah kite selagi belom kahwin selagi tuh doa moga dapat jodoh yang tepat :')

aimaniman said...

amin,.. semoga jodohnya dipercepat dan dipermudahkan...

jaha said...

wah wah...

READ ME, PLEASE?