KOREK RAHSIA

Loading...

FAVOURITE POST

Tuesday, September 06, 2011

Koleksi wajah comel Mia Sara Nasuha

Salam rindu my readers :)
Ada yang tanya, rindu diri diorang tak? Gilerrrr tak rindu haha. Mestilah rindu. Blog ni dah macam rutin harian. So rasa macam kehilangan kalau korang tiada kabar berita dalam blog. Kalau nak senaraikan nama, terlalu banyak nama blog nak disenaraikan yang saya rindu hehe. Nanti kalau sebut sorang dua tiga orang saja, ada pulak nanti yang merajuk, betul tak Kapten Keroro? haha. Hari ni saya start nak blogwalking dah, melepas rindu heeee. Saya tiada cerita raya, adalah sikit, nantilah saya update yerrr. 

Saya nak berkongsi gambar adik Mia Sara Nasuha beraya 2011 dan gambar-gambar Mia yang lain saja. Blog saya ni dah macam jadi promoter adik Mia Sara kan? Mestilah, saya kan peminat setia Mia hehe. Tadi cek stats Google analitik, ada yang mencari gambar raya Mia Sara 2011, so saya tunaikan permintaan awak yerrr. Kepada peminat adik Mia Sara Nasuha, are you ready nak tengok koleksi gambar Mia? Bertungkus lumus saya cari tau, peminat tegar lah katakan hehe. Okey jom!!
Mia Sara Nasuha comel ucap Selamat Hari Raya (^__^)

Koleksi Gambar Mia Sara Nasuha
Gambar Mia Sara dan keluarga berhari raya

Gambar Mia Sara bertudung sangat comel :)

Gambar Mia Sara bercermin mata dan bertudung, sweet kan?

Mia Sara dan Watie Elite. Mia Sara pun dah pandai ambik gambar sendiri hehe

Mia Sara dah ada iPad sendiri tau, senang nak contact peminat Mia hehe
Mia Sara nak jadi Hakim kot :P

Gambar Mia tolong mengecat dan gambar Mia main bumper car.

Gambar Mia Sara Nasuha dengan Mama Lisa Surihani

Gambar Mia Sara Nasuha dan Lisa Surihani, dua-dua pun comel !!

Gambar Mia Sara dengan Tiz Zaqyah (Nur Kasih The Movie) 
dan Cat Farish (Zoo)

Gambar Mia Sara Nasuha dan Mama Lisa Surihani, diorang rapat since drama AdaMaya. Comel je kan hehe berapa kali dah saya sebut comel?

Amboi gambar adik Mia..kalau dah besar mesti lagi comel..comel lagi kan?hehe

Gambar Mia Sara in princess dress..sangat comel !! Rambut square la Mia hehe

Gambar Mia Sara pakai uniform sekolah ke tu?
Gambar sebelah tu Mia pergi klinik cek gigi hehe
Sumber gambar-gambar:
*KATA HATI: Syoknya kalau dapat jumpa adik Mia hehe.

Anda sedang membaca artikel Koleksi wajah comel Mia Sara Nasuha dan link url bagi artikel ini adalah http://www.suterakasihyann.com/2011/09/koleksi-wajah-comel-mia-sara-nasuha.html
Semoga artikel Koleksi wajah comel Mia Sara Nasuha ini dapat memberi manfaat untuk semua.

72 COMMENTS:

aimie amalina said...

hehhehee
mang die hard fan mia sarah ni...heehehhee =]

Yanyan said...

comel gilaaaaa mia pakai tudung!!!! apsal lahhh comel sgt dia niii geram! :D

Dunia CMRatu said...

hehe.. anak saya nama daMIA maiSARAH.. comel macam Mia Sarah juga.. :p

mama@eCha said...

lepas kan die...dialog nya kat cerita sekali lagi..dialog ya feveret anak kmk ehehehe..she's kiutt and chomel lote

Anum said...

memang comel gila budak nie
geramnya

Ailyl Rozanna said...

comel !

Freaky said...

comel die pakai tudung. hahaha rasa nak cubit je pp die

wahida said...

alahai comelnya....geram betul!

nak lagi gambar...

ILA HonEyBuNNy said...

blog syaza berwajah baru la...hehhe

cantik...biru tng ja kan...

comeiinya mia....kecik2 dah comel..besar2 mesti cntik..ehheh

Umie Artoqiemie said...

ya ampun , knak la kiut gilak mia tok..

AmirFX said...

Gambar Mia Kardashian ada sik?

Far8 budak baik said...

gile comel cam adik aku...
haha! tapi dy bergaya habis...
stylahhhhh bape tahun lagi aku
nk tunggu dy besa..baru leh kawen
hak3

CikHaniBhulat said...

hani pon suka mia sara ni...rasa nak kiss pipi dia sampai merah!!!sgt comel..

untung la mia ade ipad...hehe

comel jadi hakim...cute & funny

Yumida said...

email: umikasum@gmail.com

lak add fb k..hihi

iPai said...

hamboi .. banyak ye gambar dia .. comel2 plak tuh kan ? heee

rindu ramai orang ekh .. heheh .. saya pon baru stat ari ni .. hehe

merahitujambu said...

comelnya...dh besar lagi cun budak ni kan

shandye. said...

mia sarah bila besar mesti hot. masa dia high school nnt sure berebut budak lelaki nk kat dia. hahaha....

Dalila Diela said...

cutenya budak nie..
berlakon pun best..
suka tgk mia n lisa..mcm kakak n adik
hehe..:)

Rtp Farra Arisha said...

mia sara is the cutest girl!! :)) comellllllll!

eiela said...

mia sara tuh memang comel..

Faidhatul Arfah said...

whaha comeii je kn mia sara. hee :)

iMBobo said...

comel sgt adik mia ni..mesti dah besar nnt lagi cun melecun hehe..

Ezad Skytech said...

hee..sy ni memang peminat mia sara ni..comel je semua gambar2 ni...oppss...haha...terlepas cakap..(^^,)

Bro ahmad said...

mia dah besar tentu cute kan...sutera kasih...:)

sitihanisahali said...

mia comelllllll

alif haris said...

comelnye beliau .. :)

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

comel sgt sgt...

Encik Psychopath said...

dah besar nnti mesti hotstuff.

echaRierie said...

seriously mia memang comel ! hehe..suka tgk bdk2 comel..hehehe..

ciK LyndaWawa igUana said...

kecik2 dah da twitter...cewah........kiut da jak eh..

SweetLikeWhat said...

comelnye..sangat suka tengok dia berlakon :)

Heidi Shafiq said...

nasib baik mia kecik lagi.. klu dah besar aku gi measuk meminang..

ASaDa RyutaRo said...

lepas tengok gambar ni, tiba2 rasa saya pun comel jugak. hahahaha..

Myra Jay said...

Alaaaa comeellllnyer..
Geram tengok ha especially yang pakai tudung nie..

Terserlah kecomelan adik Mia kita :-)

Hanie_Dew said...

kenape la budak ni comel sangat kan.

ala nape tak de citer raya. raya kan seronok. haha.

anismelon said...

comel kan dye..suke tngk dye..hehe

.izzati liyana. said...

mia junior lisa. hehe. semangat tu pergi cari gambar dia. gambar first tu da macam rambut jaja.muke nmpk kck je. rambut penuh kat dahi nk tutup mata.lebih bahu. suruh potong xnk,ikat xnk.

Jue said...

aih aih ari ya ku dah komen kat entry tok ><

knak dah sikda wuwuwu

sik masuk sistem kali uwaaaaaaaaaaaaa

Syuxer said...

wah mia sara dah cam dewasa je pemikiran dia..hehe..perjalanan hidup dia semoga nanti bila dewasa mengikut jejak kak wardina..:)

Ini Kisah Tia said...

comel betul si Mia ni . kalau dapat dia .. cubit2 pipi . ahahaaa :)

d_LA said...

mmg comel dak mia ni..kalo jumpe mmg peluk cium abes la mia ni..comey sgt2

[sutera kasih] said...

@Ini Kisah Tia:
aahhh..comel sangat Mia ni kan..geram sgt nk jumpa !!hehe

[sutera kasih] said...

@Syuxer:
Insya'Allah..kita sama2 doakan supaya Mia blh ikut jejak yg baik2 :)

[sutera kasih] said...

@Jue:
yaka deng?
apa sekda?huhu
sik hal la..komen gik sekali :P

[sutera kasih] said...

@anismelon:
kalau ada istilah lain utk comel, itulah istilah plg tepat hehe

[sutera kasih] said...

@Hanie_Dew:
ntahla kenapala Mia ni sangat2 comel..cerdik plak tu hehe

nanti2la sy update crita raya hihi

[sutera kasih] said...

@Myra Jay:
comel kan Mia pakai tudung???hehe

[sutera kasih] said...

@ASaDa RyutaRo:
erkkkk..apakah perasannn haha

[sutera kasih] said...

@Heidi Shafiq:
tunggula Mia dh besar hihi

[sutera kasih] said...

@SweetLikeWhat:
hehe..comel kan Mia :)

[sutera kasih] said...

@ciK LyndaWawa igUana:
hehe..jgn lupa follow twitter Mia

[sutera kasih] said...

@echaRierie:
Mia icon budak comel di M'sia hihi

[sutera kasih] said...

@Encik Psychopath:
hotstuff lagi tu hehe

[sutera kasih] said...

@♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫:
sangat sangat cute

[sutera kasih] said...

@alif haris:
cute kan Mia..hihi

[sutera kasih] said...

@Ezad Skytech:
ooopsss..terlebih suda ;P

[sutera kasih] said...

@Dalila Diela:
hehe...macam mama dan anak :)

[sutera kasih] said...

@shandye.:
tak tau la cmna Mia akan dtg nnti cmna kan..doakan perjalanan hidup Mia normal mcm kita org biasa :)

[sutera kasih] said...

@iPai:
byk..byk..suka tgk gambar2 Mia :)

mestila rindu ramai org heee

[sutera kasih] said...

@Far8 budak baik:
cuba uplot dulu gmbr adik2mu hehe..
ko tggula Mia besar, baru time tu ko berjanggut :P

[sutera kasih] said...

@AmirFX:
Sekda hahaha

[sutera kasih] said...

@ILA HonEyBuNNy:
hehe..masa rajin tu yg tukar cket, mcm bosan tgk :P

[sutera kasih] said...

@wahida:
nanti sy upload gambar Mia lagi k :)

[sutera kasih] said...

@Freaky:
hehe ramai org geram nk cubit Mia

[sutera kasih] said...

@mama@eCha:
hehe aok2..suka dgrnya neriak dialog ya..lepaskan die!!!

[sutera kasih] said...

@Dunia CMRatu:
nak dekat sama dh nama tu hehe

[sutera kasih] said...

@Yanyan:
sama2 kita geram tgk Mia hehe

[sutera kasih] said...

@aimie amalina:
hehe..akak peminat kipas susah mati adk Mia !!

My Name is Mar said...

Cute^_^
Dah besa nanti mesti lawa..

[sutera kasih] said...

@My Name is Mar:
confirm comel hehe
nnti dia dh besar, godek2 gmbr dia, byk sggh kt sini kan hihi

♥ Dea ♥ said...

mia kiut k shawl..:P

CikHoneyBee said...

mia sara omei sgt sgt. :)

READ ME, PLEASE?