KOREK RAHSIA

Loading...

FAVOURITE POST

Wednesday, August 03, 2011

#WW12: Deruan ombak yang mengasyikkan

*KATA HATI: Selamat Pagi Cinta. Rindu deruan ombak di pantai itu.Cuba teka di mana? (^__^)
----> Update, jawapannya: Pantai Sematan di Sarawak..hehe

Anda sedang membaca artikel #WW12: Deruan ombak yang mengasyikkan dan link url bagi artikel ini adalah http://www.suterakasihyann.com/2011/08/ww12-deruan-ombak-yang-mengasyikkan.html
Semoga artikel #WW12: Deruan ombak yang mengasyikkan ini dapat memberi manfaat untuk semua.

57 COMMENTS:

AmirFX said...

Subhanallah.. Indahnya ciptaan Allah...

aimie amalina said...

wee
cantikknya~
weee
kat ne eyh?
of cosla kat sabah an..hahhaa
papar?
mentg2 la kaka dok sana kan..kiki

ciK LyndaWawa igUana said...

kat sabah!huhu

iPai said...

cantiknya ombak ... besar2 plak tuh .. takleh mandi kan ? macam bahaya je kalau nak mandi ...


nak teka ....... ombak ni di pantai laa !!!!!!!!!!

heheheh

[sutera kasih] said...

@AmirFX:
Cantik kan ciptaan-NYA

[sutera kasih] said...

@aimie amalina:
mana bley kasitau dulu hehe
tggu org lain teka pulak :P
bukan..salah2 haha

Nurnajwa said...

Kalau lepak pepagi best ni ;D

Semua pantai same, tak dpt teka T^T

[sutera kasih] said...

@ciK LyndaWawa igUana:
bukan..salah salah hehe

[sutera kasih] said...

@iPai:
aahhh..masa ni ombak besar..main kt tepi2 saja..

hahahaha pandainyaaa ipai..lokasinya??? :P

Far8 budak baik said...

haha mira garang ahh
tak payah lah suka dy..
hahaha..wehhh pantai mane entah..
pantai kat melaka lahh tu..
ade kayu bagai..
hak3..aku suka kot pantai..
mandi je tak suka..
masin..haha

adan said...

aku tau di mana ni.. aku tau.. aku tau...excited mau jawab ni.. sebab tahu sgt tpt ni..










gambar ni di tepi laut kan..kan.. ngee :P

sarah mohamad said...

kalau tensen ni pastu dengar ombak, sure hati rasa tenang kan :D

ajumohit said...

ombak besar yang mmpu menghanyutkan kebahagiaan, eh ala2 puitis pulak hehehe

sergeant keroro said...

kat pantai pekopon, haha XD

EyanaNoorAzlan said...

mesti kat cnun...pantai damai @ sematan beach..=p

Bui Junaidi said...

tenang jak rasa ati nangga laut..
kat pantai puteri kah..?hehe

Shamsuddin Amin said...

bestnya tepi pantai pagi2...
di mana ni
sabah kha...???

~AmyLiana8886~ said...

aduh..sutera kasih yann la pulak..yann ke shaza nie? hhuhu...

abghani said...

aku suka dengan bunyian alam semula jadi...mengasyikkan

yatie Awang said...

tak tahulah...tapikan kakak tak dengar pun deruan ombak tuuu...hihihi

ABU said...

lawa, nyaman tapi mcm menakutkan huhuhu
ni kalau bukan di karambunai, msti di sutera harbor atau tuarn beach resort ..hehe..

iPai said...

lokasinya di ....................

tepi laut !!!!! wakakaka

[sutera kasih] said...

@Nurnajwa:
betul2..angin pantai sejuk :)

hehe semua pantai sama kan..tp cuba try tgk background..

Acik said...

rindu pantai gak!
ni mesti kat terengganu! :)

[sutera kasih] said...

@Far8 budak baik:
mira comel lahhh hehe
nak jgk suka mira :P

melaka?jaohnyaa...bukan2 hehe
eeeee best la mandi pantai :P

[sutera kasih] said...

@adan:
betul adan sgt betul tepi pantai..hehe tp apa namanya?? :P

[sutera kasih] said...

@sarah mohamad:
aahhh..blh jadi terapi :)

[sutera kasih] said...

@ajumohit:
hehe berpuitis disilakan kak

[sutera kasih] said...

@sergeant keroro:
pekopon?apa tu?haha

[sutera kasih] said...

@EyanaNoorAzlan:
sinun ya cney?anda pasti?haha

[sutera kasih] said...

@Bui Junaidi:
mun gelisah, ngga pantey nyaman jak asa kak bui ohh..
pantai puteri?bkn ehh
pantey ya kacak gik ya puteri ya hehe

[sutera kasih] said...

@Shamsuddin Amin:
bukan d sabah ni dean hehe

belog|amiyo said...

rindunya nak lepak tepi pantai di Msia.

[sutera kasih] said...

@~AmyLiana8886~:ikut amy la nk pggil apa..dh explain kan aritu :)

[sutera kasih] said...

@abghani:
bunyi cengkerik pun okey jgk

[sutera kasih] said...

@yatie Awang:
alamak..kena cari bunyi ombakla lps ni utk kakak hehe

[sutera kasih] said...

@ABU:
ombak tu yg menakutkan abu kan..
bukan bu bukan...pantai karambunai nnti sy share gambarnya hehe

[sutera kasih] said...

@iPai:
wakakakaka ipai buat lawak :P

.izzati liyana. said...

xtaw nak teka kat mana. huhu. tapi sabah dengan sarawak laut mmg cantik2 la.

dulu saya kecik2 takut dengan ombak. rasa cm pening2 kalau diri kat gigi air tu tengok ombak. rasa mcm nak jatuh pon ade.

ombak mmg cantik. tapi juga berbahaya. kalau dah terperangkap, susah nak lepaskan diri.

Syuxer said...

ni pantai cahaya bulan neh hahah..teka je..

Ini Kisah Tia said...

heheh .. di pantai :D

asamasin said...

tenangnye.... :D

Redbloodsnow said...

lamak mek sik ke pantai eh..huhu

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

indahnye ciptaan Allah...

EyanaNoorAzlan said...

Cnun ya kat Sarawak lahh..mna sik? =p

[sutera kasih] said...

@.izzati liyana.
nnti sy bagi jawapan dlm etri ni..nnti sy update hehe

izzati takut ombak ekk dulu?sy pun takut jgk nk dekat..time mandi di pulau, ada ombak je sy cepat2 lari hehe

[sutera kasih] said...

@Syuxer:
tak penah lg smpai di situ hehe
jauh tuuu

[sutera kasih] said...

@Ini Kisah Tia:
hehe betul tu Tia :P

[sutera kasih] said...

@asamasin:
air yg tenang jgn disangka takda buaya..hihi

[sutera kasih] said...

@Redbloodsnow:
ada masa, pegila ke pantai kak tenangkan fikiran..ktk mesti lelah mala ngga akaun huhu

[sutera kasih] said...

@EyanaNoorAzlan:
hehe betul la ya :P

[sutera kasih] said...

@♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫:
Subhanallah..

ILA HonEyBuNNy said...

ila suka tgk ombak n angin pantai...

tenang ja...;-)

[sutera kasih] said...

@ILA HonEyBuNNy:
yup..cuba ambik kerang besar tu, dengar, ada bunyi ombak hehe

iPai said...

hehhe .. gelak puas2 k ..

owh pantai semantan namanya ..

[sutera kasih] said...

@iPai:
pantai sematan la hehe

alif haris said...

tia pegi pantai ke ??
bestnye hehe ..
alif tawu ,pantai sematan kan namanya :) hehe

READ ME, PLEASE?