KOREK RAHSIA

Loading...

FAVOURITE POST

Thursday, June 23, 2011

Apam Polkadot yang menggiurkan


Salam sejahtera my readers :)
Comel tak Apam Polkadot kat dalam gambar tu? Sedap tau, apam tu ada dua lapisan dan perisa. Kat tengah apam tu ada coklat. Colourful pulak tu.  Hahhh ingat lagi kan saya cerita kat SINI, pasal dot dot dot tu haha. Apam Polkadot ni kiriman dari my beloved sepupu kat Kuching. Amboiii boleh tahan awak berdua ekkk, si kakak business taska, si adik business jual Apam/Cuppycake..Okey la tu, nanti saya pulang sana, awak berdua sila belanja makan sebulan HAHA. Diringkaskan bebelan, kepada blogger atau pembaca blog saya yg berada di sekitar Kuching khususnya, kalau rasa tergoda dan tak mau tangan penat membuat Apam Polkadot ni, bolehlah membuat tempahan dengan my sepupu saya di FB: carian nama Mya Muffy atau di blog Gadis Nikon

*KATA HATI: Kalau rasa nak cuba buat sendiri, boleh rujuk Resepi Apam Polkadot kat blog My Resepi kat SINI :)

ALERT--> just for my loyal readers            

Anda sedang membaca artikel Apam Polkadot yang menggiurkan dan link url bagi artikel ini adalah http://www.suterakasihyann.com/2011/06/apam-polkadot-yang-menggiurkan.html
Semoga artikel Apam Polkadot yang menggiurkan ini dapat memberi manfaat untuk semua.

34 COMMENTS:

EyanaNoorAzlan said...

Sgt suka time mlh dot2 ya..hehe...jd kanak2 riang sbentar..

aok, mun kat my resepi nang mcm2 mok d cuba..=)

congratz for ur cuzz ^_^

cha zainol said...

nak jugak apam polkadot. jauh jauh boley pos ke?

Redbloodsnow said...

comel da jak apam ya eh..hehe

Amni said...

Kawan mek ada kecoh pasal tok marek.. nang kiuttt oooo... kedak cupcakes ada juak.. huhu

BERITA BAIK DAN AKU TERUJA

wahida said...

dah pernah amek resepi ni kat salah sorang follower saya..tapi tak terbuat lagi...huhu...

bz benar kekdahnya aku ni...hehe...

Raji and Yeen said...

mcm mushroom dalam game Mario plak
hahahha comel di mata comel di perut ;P

smiley said...

cantik...tapi nnt mesti jadi sayang nak makan apam nih..

regards,
Sofia Smiley

Scya Lollita said...

kawan cik scya ase bukak bisnes apam polka dot gak . comelllllllllllll

HaFiz said...

Britney Spears-I wanna go new release song get the lyric get get at my blog

d_LA said...

comeylaaa..mana nak dpt ek apam polkadot ni...mesti syg nk mkn nt..hakhak

syaza kelyza said...

sedapnye apam niiiii . terliur pulak tengok time puasa ni . hehehe .

ika said...

sedap nyerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

yatie Awang said...

bestnya..macam cendawan pulak nampak huhu

Zura said...

byk blog buat apam polkadot...

shiema sufian said...

shiema penah makan dekat umah sedara. siyes sedap gile.
jomla join segmen ow contest.

HonEyBuNNy said...

wah2...

nak apam pakadot itu....

menarik la..warna warni....dapat kat ila..kejap ja tu habis...eheh

NuSaNa NoSa 91 said...

perghhhhh~ nmpk cam best je.. nak2 ada coklat kt dlm.. nyum3~ ^_^

[sutera kasih] said...

@EyanaNoorAzlan: hehe kmk lom cuba gik..ktk dh coba kan ria?best sik?kelak mok cuba juak hehe

[sutera kasih] said...

@cha zainol: xsure jugak boleh ke tak..cz my cuosin kat kuching..awk dh try carik penjual kt area awk?

[sutera kasih] said...

@Redbloodsnow: aok kak, comel hehe orderlah mun maok ngn kazen kmk cnun hihi

[sutera kasih] said...

@Amni: ktk sikmok try buat utk tunang ktk ka?ada resepi ya hehe

[sutera kasih] said...

@wahida: akak try buat utk anak2 akak, msti dorg suka mkn :)

[sutera kasih] said...

@Raji and Yeen: comel di mata comel di perut?xda mknanya comel di perut, hehe

[sutera kasih] said...

@smiley: sebab comel kan kak hehe akak tak nak try buat utk hubby akak ?hehe

[sutera kasih] said...

@Scya Lollita: kawan scya pun biz ni ekk?hehe comel kan

[sutera kasih] said...

@HaFiz: mcm tau2 je sy minat lagu britney hehe

[sutera kasih] said...

@d_LA: cuba dLa buat sndiri dulu hehe skrg byk dh biz apam ni, try carik k :)

[sutera kasih] said...

@syaza kelyza: hehe tergoda tgk apam time pose kan :P

[sutera kasih] said...

@ika:sodapppppppp :P

[sutera kasih] said...

@yatie Awang: aahhh macam cendawan kalerful hehe

[sutera kasih] said...

@Zura: yup kak zura..byk dh ada..

[sutera kasih] said...

@shiema sufian: aahhh sedap kan..nnti kita try buat sndiri k hehe okey :)

[sutera kasih] said...

@HonEyBuNNy: wahhhh kuat makan jgk ila ni yekk hehe

[sutera kasih] said...

@NuSaNa NoSa 91: yup, ada coklat di dlm..sedappp hehe

READ ME, PLEASE?