KOREK RAHSIA

Loading...

FAVOURITE POST

Wednesday, May 04, 2011

koleksi gambar kek lapis sarawak


Saja buat korang lapar lapar lapar dan terus terseliur waktu lunch sekarang HEHE. Gambar-gambar kek lapis sarawak ni diambil hari sabtu lepas, ada ekspo jualan..yummy yummy!!

*KATA HATI:  fuhhh..dh siap interview tadi....nanti saya share pengalaman k?hua2

Anda sedang membaca artikel koleksi gambar kek lapis sarawak dan link url bagi artikel ini adalah http://www.suterakasihyann.com/2011/05/koleksi-gambar-kek-lapis-sarawak.html
Semoga artikel koleksi gambar kek lapis sarawak ini dapat memberi manfaat untuk semua.

25 COMMENTS:

Far8 budak baik said...

waaa..kat sabah ni
kek lapis ni mahal gile..
pehhh.nk gakk..
post laju kat sini cpt..
hak3

Dieyana Stailista said...

Yana suka sgt kek lpis srwk nie..sedap wehhh....:)

[sutera kasih] said...

@far8: yup, mahal sbb org menjual tu beli hrga borong pun mhl huhu..tp kt ekspo aritu kira murahla around RM20, RM25, RM30 ikut jenis kek..tu pun dtg dr miri..dorg buat sndiri tu la kira murah

[sutera kasih] said...

@dieyana: sedapkan..kek cheese lg sodapp :)

eyana ~_* said...

tekenang2 beli kek lapis d satok..nyam3..beli borong terus..hihi

HonEyBuNNy said...

sadappp kek lapis...

suka tengok sebab warna warni..hehe

nanti cerita tentang interview tau...;-)

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

teringin nye nak rase...

mykhalis said...

kat sarawak ke nie?? nak tempah boleh tak?huwaaaa

fadh leyanie said...

kek2 di atas memang cantik tapi proses nak buatnya susah..^^

[sutera kasih] said...

@eyana: murah owhh yana..nyaman gik ya hehe

[sutera kasih] said...

@honeybunny: hehe sedapkan?ila dh prnh mkn tak kek lapis srwk?

yup, msti share punya, tggu tau hehe

[sutera kasih] said...

@meniti senja: tak prnh rasa ekk?vacation lah ke srwk, baru dpt mkn kek srwk pure!

[sutera kasih] said...

@mykhalis: tak lah, org miri dtg sini jual kt ekspo mggu lepas..hehe kt sana tak da jual ke?

[sutera kasih] said...

@fadh: betul tu..kdg2, ada kek tu cantik gilerr tp bila dh mkn, tak sedap mana pun, so kena pndai cari heeh

HonEyBuNNy said...

pernah makan dear.....

ada classmate selalu bawa bagi kami makan dalam kelas..hehe..

♥ solehah ♥ said...

hua..nk ronaroni ya kacak eh..hehe.. :)

ehem2..intview apa tek kak??

[sutera kasih] said...

@honeybunny: owhh..ingtkn belum prnh, kalo tak, sy post tp kena tggu sy plg srwk hehe

[sutera kasih] said...

@solehah: kacak kan?hehe sik sggup kmk nk mkn hihi

tggu kmk ceta dlm blog kelak :P

r-5 said...

huyyooo sedapnya nanti blanjalah! terliur tengok~ :p

Redbloodsnow said...

sure melior cdak malaya diat kek lapis negeri kta tok..haha :D

[sutera kasih] said...

@r-5: insyaAllah..tak jnji, r-5 kena pegi srwk lah hehe

[sutera kasih] said...

@sis zie: yala tek kak..dh la cantekkk hehe

Mamma Kek Lapis said...

nak order kek lapis sarawak ada dekat miri, lawati blogspot http://saujanakeklapis.blogspot.com
nak jadik ejen pun boleh

[sutera kasih] said...

@Mamma Kek Lapis: kek ni dr Miri la ni kak..okey2 nnti sy view blog tu

Anonymous said...

xjg mahal kek lapis dkat sabah sya prnah beli hrga dia rm15 rsa dia bole tahan jgk... TP sya nk try jgk beli kat tmpt ni nmpk mcm sedap la..... sya ni pminat kek lapis

READ ME, PLEASE?