KOREK RAHSIA

Loading...

FAVOURITE POST

Saturday, December 11, 2010

♡ KENTANG yang comel ♡

Rasa lapar tak?ke ada yang dah 'burppppp'???hehe Semalam pegi Upwell beli belah barang dapur. So beli punya beli terjumpa kentang comel. Eh eh eh bukan kentang yang bulat-bulat leper-leper bujur-bujur tu. Tapi yang ni kentang yang dah dilenyek-lenyek pastu dibentuk muka smile yang comel hehe

Oppsss...tetiba pulakkk Nasi Ayam Penyet menyelit di entri kentang comel ni kan..hehe. Saje nak buat korang lapar time camni :D Comel tak kentang kat atas tu?Kita nak makan pun ikut tersenyum hihi...SENYUM semua!!!! (^___^)


sharing is caring is sweet
ONLY SUTERA,
Bookmark and Share

Anda sedang membaca artikel ♡ KENTANG yang comel ♡ dan link url bagi artikel ini adalah http://www.suterakasihyann.com/2010/12/kentang-yang-comel.html
Semoga artikel ♡ KENTANG yang comel ♡ ini dapat memberi manfaat untuk semua.

18 COMMENTS:

Peri PiA said...

memang comel ! :)

♡ Sutera Kasih ♡ said...

@PERI PIA: hehe tau xpe..comel :P

Hana Kirana said...

mmg lapar pun dibuatnya.. rasa nak cari juga kentang comel tu... nak bg anak2 makan

♡ Sutera Kasih ♡ said...

@HANA KIRANA: sis, try la carikk, mesti anak2 sis suka sebab comel hehe

yayalya said...

alahaiii sedpnya...pos sini satu!

♡ Sutera Kasih ♡ said...

@YAYA: hehe nnti pos ekk :P

Zura said...

eh...comelnye...terus tersenyum kat kentang tue...

Ullyana zaidy said...

ase xnk mkn je..sbb comel..hehehe

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

ayam penyet tue mcm mane eh???

mie said...

gue mmg dh lapo...
xpenh rasa ayam yg dipenyet...

♡ Sutera Kasih ♡ said...

@ZURA: hehe kentang tu pun senyum balik

♡ Sutera Kasih ♡ said...

@ULLYANA: mula2 mmg cmtu, bila dh makan, rasa nk lagi hehe

♡ Sutera Kasih ♡ said...

@MENITI SENJA: ayam tu dipenyet, then sambal main peranan la nk tentukan sedap ka tidak, then ada ulam2..mcm yg dlm gmbr tu

♡ Sutera Kasih ♡ said...

@MIE: pegila makan hehe..kalo nk rasa, pegila sini

ztie said...

arh.. kmk nak meli kentang ya ria. tp encik deng pesan. jangan membazir. makan sik?? huhu sebab nya tauk mek suka makan kentang homemade jak.. ala2 nugget memang sik masok. or fries. huhu

penyet.. tlong.. balit kch mesti mok mkan tok huhu

mr_mrs mikko said...

eeei bha...
cumil kentang tu yan..

♡ Sutera Kasih ♡ said...

@ZTIE: hehe ciann ktk..xpa2 ekot kata encik deng ktk yaa :)

bila balit kch tek?

♡ Sutera Kasih ♡ said...

@SIS WANI: cumil kan hehe senyum lebar lagi

READ ME, PLEASE?