KOREK RAHSIA

Loading...

FAVOURITE POST

Friday, December 17, 2010

♡CANTIKNYA,pelamin kahwin SM Nasaruddin & Marion Caunter♡

Entri ni bukan mengulas gosip atau berita berkaitan selok belok sepanjang majlis perkahwinan SM Nasaruddin & Marion Caunter. Tapi saya nak kongsi betapa canteknya pelamin dorang!!!Awwwchhh teruja melihatnya haha. Laju jekk Abg Nara update ekk..i like!!!

Tengok tuuu lawa gilerrrr pelamin. Pearl besar-besar siap timbul-timbul lagi. pearl tu kat dinding pelamin. Bunga-bunga Rose putih yang besar gedabak pastu timbul-timbul jugakkk..perghhhhh memang lawa & terbaeklahh. designer pelamin tu..mesti telan banyak belanja tapi tak pa lah ada rezeki lebih hehe..Pentas pun comel-comel dihiasi dengan bunga lagi hihi..white soft colour..alamakkk cayerrr melihatnya!!!hehe..Bertuahnya badan kan dapat duduk di atas pelamin indah macam tu..okey mari berangan, tak salah bah berangan...hihi

Perghhhh tangga nak turun pun lemah lutut nak turun kalau aku lah haha...Sebab lawa sangat sampai tak terkata-kata kalau aku jadi pengantin tu..Dikeliling white rose yang besar giant tu..baju pengantin tu pun nice..memang sweet lahhh!!!! Tahniah kepada dua mempelai :]


Kredit to Abg Nara:
sumber gambar perkahwinan SM Nasaruddin & Marion Caunter
DI SINI.


sharing is caring is sweet
ONLY SUTERA,
Bookmark and Share

Anda sedang membaca artikel ♡CANTIKNYA,pelamin kahwin SM Nasaruddin & Marion Caunter♡ dan link url bagi artikel ini adalah http://www.suterakasihyann.com/2010/12/cantiknya-pelamin-kahwin-sm-nasaruddin.html
Semoga artikel ♡CANTIKNYA,pelamin kahwin SM Nasaruddin & Marion Caunter♡ ini dapat memberi manfaat untuk semua.

19 COMMENTS:

Kyru Amyra said...

huihhh. best gile kan

mr_mrs mikko said...

mst mahal ni kn yan..
adeh.. tggl tgk ja la....
;)

lawaaa eh.

Peri PiA said...

banyak duit :)

Zura said...

putih saja..nmpak redup je..

♡ Sutera Kasih ♡ said...

@KYRU AMYRA: yup..bestnyaaa huhu

♡ Sutera Kasih ♡ said...

@SIS WANI: iya kak..kita tggl tgk jak lah..smbil berangan :P

♡ Sutera Kasih ♡ said...

@PERI PIA: itu point utama hehe

♡ Sutera Kasih ♡ said...

@ZURA: kak, mgkin kualiti gmbr tu tak brapa nk cantik..tp if real msti cntik tu..

HonEyBuNNy said...

cantik2...sukanya...

iZS said...

canteknye!

♡ Sutera Kasih ♡ said...

@HONEYBUNNY: memang chantekkkkkk

♡ Sutera Kasih ♡ said...

@IZS: beautifulllllll

Afifee said...

nice :)

Un Phat Lee said...

tetiba gua rase nak kawin cepat.ehe

kiraney said...

hukhuk..besar gilak bunga putih tuh!! telampau bsr pun bidak ba..wawawaaa =p

HafizRahman.com said...

bess

♡ Sutera Kasih ♡ said...

@AFIFEE: nicee yahhh!!

♡ Sutera Kasih ♡ said...

UN PHAT LEE: nk kawen?kawen jekk hehe

♡ Sutera Kasih ♡ said...

@HAFIZRAHMAN: yaaaaaaaaaaa

READ ME, PLEASE?