KOREK RAHSIA

Loading...

FAVOURITE POST

Saturday, January 16, 2010

E M O S E K E T I K A

urghhhhhhhh bercampur baur !!! ~

+ i need more journals 4 my mini tesis !!!!
sape ade link utk carik free o9 jurnal..???
gve up dh ni uhukss

+ rasa mcm xpandai buat ayat dah..rasa bodoh jerkkkk :'(

+ langsung xreti & BLUR bila baca jurnal..
rasa nk hempas2 jak laptop ni pegi lantai..huhu

+ makin aku baca makin aku sndiri xfaham ngan tajuk tesis aku ni
apakah????

+ berulang kali dah baca jurnal ni xpaham2 gak..
apatah lagi nk ulas :'(


+ dah la aku ni malas membaca uhukss
lagi2 ngn bahasa ibunda ni..

lemah jiwa ragaku kowttt..
ambik muet pon cukup2 mkn nk grad jerkkk resultnya !!!

+ brapa kali dh mengeluh ni..even aku tau mengeluh tu xbagus
jadik jgnla bg komen kt aku xbaik mengeluh..
orang yg merasanya jak yg tau huhu

+ mcm hilang semangat dah nk teruskan keja ni..adoiii

+ i need more motivation :'(


+ no body can help me..uwaaaa..so sad woooo
bersedih seketika kali sepanjang bulan ni...

+ so please dont make my jiwa kacauuu :P


pssttt..alangkah bahagianya hidup kan leh melangkau masa tu
terus ke depan tanpa perlu aku buat bnda ni huhu..merapu jakkk ~






OnLy SutEra,
Photobucket


Bookmark and Share

Anda sedang membaca artikel E M O S E K E T I K A dan link url bagi artikel ini adalah http://www.suterakasihyann.com/2010/01/e-m-o-s-e-k-e-t-i-k.html
Semoga artikel E M O S E K E T I K A ini dapat memberi manfaat untuk semua.

5 COMMENTS:

AzuanBudakMemandai said...

dari ko hemput lappy tue...baik bagi aku wakaka

♥ SUTERA KASIH ♥ said...

aikkk pulak??hahaha

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

ko kene relax...
mane leh langkau²...
ko kene wat gak kan menda tue...
ko ko kene kuat...

♥ SUTERA KASIH ♥ said...

yup..thanks ek..kna buat gak huhu

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

memang...
jadi ko kene kuat...

READ ME, PLEASE?